Dankóblog

A Dankó Pista Baráti Kör Blogja. Ide ömlenek a Dankó kispályás focicsapat(BME bajnokságában zúzzuk) tagjainak és barátaiknak magvas gondolatai, ötletei, videók, bármi. A Dankó már nem csak egy focicsapat, a Dankó egy baráti társaság, a Dankó egy életérzés !

Friss topikok

  • milan.: náájsz (2010.06.10. 00:48) Megjöttek a mezek!!
  • danko.Szalonna: Naggyon láver boi! :D De azért az sapkás révedő tekintetű bölcsész se semmi! (2009.04.28. 01:19) dfg
  • milan.: mit szoltok milyen kidoboembereket szereztunk a bulinkba?:D (2009.01.22. 18:16) Napi izom
  • Frodó.dankó: Ha név lesz, akkor nekem az legyen, hogy: Kis (2009.01.22. 05:37) Szavazás a mezről 3.
  • Sz.Norberto: Rég láttam ekkora ostobaságot!:) (2009.01.17. 17:52) Minesweeper - The Movie

Utolsó kommentek

  • milan.: náájsz (2010.06.10. 00:48) Megjöttek a mezek!!
  • danko.Szalonna: Naggyon láver boi! :D De azért az sapkás révedő tekintetű bölcsész se semmi! (2009.04.28. 01:19) dfg
  • milan.: mit szoltok milyen kidoboembereket szereztunk a bulinkba?:D (2009.01.22. 18:16) Napi izom
  • Frodó.dankó: Ha név lesz, akkor nekem az legyen, hogy: Kis (2009.01.22. 05:37) Szavazás a mezről 3.
  • danko.Fööri: előzőhöz aki nem látta volna: iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=87834309&userID=8511045 (2009.01.20. 22:49) Napi izom
  • Utolsó 20

Dankó Blog

2010.03.02. 23:01 danko.Szalonna

Kettőből kettő

A csapat megszerezte második győzelmét is második meccsén ! Dankó - Tumpa 6 - 4. Putjór hendzáp indie R !

Nem volt egy könnyű menet. A bemelegítésnél már látszott, hogy technikás csapattal van dolgunk, akik jól lőnek. A meccs ennek megfelelően kezdődött, az ellen támadott többet, mi pedig inkább kontrázni próbáltunk. Sikerrel, ugyanis elég hamar belőttük az elsőt: Pötty egy bedobásból fölgurított labdát csikar-szögből vert be külsővel. Egy ide! Bár folyamatos, szép támadásaink továbbra se nagyon voltak, mindjárt kettő lett az az egy. Szabadot kaptunk a hetesük magasságában, s amíg a Tumpa védelme bambult, lepasszoltam az üresen álló Frodónak a free kicket. Ugyan ő is bambult, de szerencsére még időben kapcsolt ahhoz, hogy fölbelsőzze a léc alá bőrt. 2-0! Na ez már nem tetszett a kis mimóza lelkű ellennek. Az meg pláne nem, mikor egy kontránál Frodó szöktetett engem és kilencről kilőttem a jobb alsót. 3-0! Easy-peasy. S még mindig az első félidőben jártunk, mikor lecsapott a Csólyosi Csőrős! Frodót nem támadták a fél pályánál, kicsit szaladt a lasztival, majd jött a trademark mozdulat, s a labda már a bal alsóban is van. 4-0! Ekkor a helyszínen tomboló Dankó B-közép (Ági, Miki, Feri) már orgazmus-közeli állapotban volt, s talán kezdte elkönyvelni a sikert. Pedig a neheze még hátra volt!

Utaltam rá, hogy az ellenfél jól lőtt, mégpedig annyira, hogy annak ellenére, hogy 4-0 volt már lőttek vagy 3 kapufát és Sanyi faintos bravúrjaira is nagy szükség volt.

Aztán jött a második félidő, s kezdett fáradni a csapat, lankadt a koncentráció. Újabb gólt nem lőttünk, pedig  nem sokon múlott: Pötty egy csikicsukira kijátszott helyzetből üres kapura mellé gurított 1 méterről, s így nem lett közte 5. Az ellen pedig továbbra is csak lőtt és lőtt. Elég sokáig húztuk így is, de aztán bekövetkezett az elkerülhetetlen: szépítettek. Nem sokkal később meglőtték a másodikat is, és még elég sok volt hátra ahhoz, hogy elkezdjenek reménykedni. Némelyikük elég pöcs volt, s alattomosan játszott, s ahogy szorosabb lett a meccs, egyre forrt a hangulat. Még percek voltak hátra, mikor 4-3 lett, majd szinte rögtön 4-4. Oda az előny, de jó lett volna az az ötödik, gondoltam ekkor. A morál padlón volt, s a kondíciónk is. Nem sok jóra számíthattunk a hátralévő pár percben. De!

Jött a csapat megváltója, Sozi! A semmiből, helyzet nélkül brusztolt be egy gólt. Ez a gól a küzdelem diadala volt ! :) Letámadott egy védőt, az belerúgta. A kapus felé pattant, aki szintén megpróbálta elrúgni, de Sozi őt is letámadta. A labda megint jó irányba pattant, s Sozi becsúszva, az elvetődő kapus mellett a hálóba gurított. 5-4! Unbelievable! Innentől már visszajött a spirit, s a meccs katarzisaként Sozi meglőtte a csapat 6. gólját is: Pötty vett le szépen egy felívelt passzt, a vonal mellett lecselezte védőjét, majd hátrapasszolt nekem. Elhúztam egy védő mellett, lövőhelyzetig vittem, majd a kitámadó kapus és egy védő közt a túloldalon érkező Sozinak passzoltam, aki kapásból belsővel vert szöget a Tumpa koporsójába. End of story. Zsákban a győzelem.

További kiemelendő események, hogy Norbi végre újra játszott, valamint Péti védőmunkája is kiemelendő!

Két meccs után a házi góllövőlista állása:

1. Frodó 3

2. Sozi, Szalonna 2-2

3. Pötty, Ádi 1-1

 


casino free polls

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danko.blog.hu/api/trackback/id/tr491804449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása