Dankóblog

A Dankó Pista Baráti Kör Blogja. Ide ömlenek a Dankó kispályás focicsapat(BME bajnokságában zúzzuk) tagjainak és barátaiknak magvas gondolatai, ötletei, videók, bármi. A Dankó már nem csak egy focicsapat, a Dankó egy baráti társaság, a Dankó egy életérzés !

Friss topikok

  • milan.: náájsz (2010.06.10. 00:48) Megjöttek a mezek!!
  • danko.Szalonna: Naggyon láver boi! :D De azért az sapkás révedő tekintetű bölcsész se semmi! (2009.04.28. 01:19) dfg
  • milan.: mit szoltok milyen kidoboembereket szereztunk a bulinkba?:D (2009.01.22. 18:16) Napi izom
  • Frodó.dankó: Ha név lesz, akkor nekem az legyen, hogy: Kis (2009.01.22. 05:37) Szavazás a mezről 3.
  • Sz.Norberto: Rég láttam ekkora ostobaságot!:) (2009.01.17. 17:52) Minesweeper - The Movie

Utolsó kommentek

  • milan.: náájsz (2010.06.10. 00:48) Megjöttek a mezek!!
  • danko.Szalonna: Naggyon láver boi! :D De azért az sapkás révedő tekintetű bölcsész se semmi! (2009.04.28. 01:19) dfg
  • milan.: mit szoltok milyen kidoboembereket szereztunk a bulinkba?:D (2009.01.22. 18:16) Napi izom
  • Frodó.dankó: Ha név lesz, akkor nekem az legyen, hogy: Kis (2009.01.22. 05:37) Szavazás a mezről 3.
  • danko.Fööri: előzőhöz aki nem látta volna: iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=87834309&userID=8511045 (2009.01.20. 22:49) Napi izom
  • Utolsó 20

Dankó Blog

2010.02.20. 16:06 danko.Szalonna

Rentrópia - owned!

Csütörtök este elkezdődött a tavaszi szezon a Dankó számára, ráadásul rögtön győzelemmel ! A semmilyen szempontból nem indokolható, végtelenül gagyi névvel megáldott(megvert) Rentrópia című csapat egy 3-2-es vereség formájában tanulhatta meg, hogy hol a helye.

Érdekes meccs volt, ugyanis elmondható, hogy egyénileg, és csapatként is rosszul játszottunk, ennek ellenére mégis sok pozitívumot lehet kiemelni. Elsőként, hogy nyertünk (innen meg ugye más nem számít :)). Olyan meccset, amit tipikusan el szoktunk veszíteni. Idény eleje, nulla kondíció, nem vagyunk játékban, de verhető ellenfél. Bizony, eddig az ilyen meccseket elkúrtuk, gondoljunk csak vissza az őszi első találkozóra, ahol a 40 éves faterok (akiket kiaszaltunk a bemelegítésnél) járatták a brét a szánkban. Szóval nagy dolog ez most, hogy ki tudtuk szenvedni a sikert ! Ez előrelépés! :) Az is fasza volt, hogy sokan voltunk, a három csere nagyon kellett, mert láthatóan két 10 m-es sprint után mindenki oxigénsátor után kiáltott. Még két dolgot emelnék ki: Dádiboy hosszú kihagyás, sérülés után győztes góllal tért vissza (hip-hip hooray), valamint Pötty (aki amúgy minden helyzetét elpuskázta támadásban) azon megmozdulását, mikor a saját hetesünkre visszafutva szabadított fel az ellenfél kontrájánál, mikor az ellenfél csatára gyakorlatilag üres kapura lőhetett volna. Mikor ezt láttam, azt éreztem: "Igen, megérte annyit ugatni hónapokon, éveken át!". Szóval ez szép jellemfejlődés :D !

Meccs krónika:

Már az első percekben megszereztük a vezetést: a csatár pozícióba felkóboroló Frodó vett át át egy fölpöccintett labdát a középpályáról, majd lefordult védőjéről, s ballal a bal alsóba gurított. 1-0! Bár - mint írtam - nem játszottunk jól magunkhoz képest, azért uraltuk a meccset, el-eljutottunk helyzetekig, míg az ellenfél erejéből kósza lövésekre se nagyon futotta. Mégis sikerült egyenlíteniük még az első félidőben: egy kapuskidobás a rendkívül csúszós füvön megcsúszva becsapta Sanyit. 1-1! Kicsit potyaízű volt, meg kell hagyni, Sanyi azonban később sok szép védéssel kompenzált. Az első félidőben még egy Pötty suhintás volt említésre méltó: súrolta a kapufát a lapos löket.

A második félidőben aztán megint vezetéshez jutottunk: az ellenfél védőjének és kapusának töketlenkedését (egymásra vártak) Szalonna használta ki könyörtelenül: pöci a bal alsóba. 2-1! Eddig Péti és Zsolti előadásában szoktuk meg az ilyet, szerencsére most végre nem mi adtuk elő. Nem sokkal később növeltük az előnyt: Szalonna bőrözte be védőjét, majd a visszahúzott labdát Ádi higgadtan, mesterien rajzolta be a jobb alsóba. 3-1! Hogy legyen azért izgulni való a végére, szépített a Rentrópia (a 2. félidőben azért voltak helyzeteik, de Sanyi mindet fogta - ha el nem baszták maguk) egy kapus mellett szépen elgurított kapufás góllal. 3-2! Több gól már nem esett, pedig előbb Frodó, majd később Péti is lőtt egy kapufát. így a vége 3-2! Megérdemelt győzelem, a három gól mellé három kapufa és több nagy helyzet is jutott.

A jövő héten a Tumpa-val játszunk, az első fordulóban 9-et kaptak, reméljük mi sem adjuk alább!

 


casino online Free polls

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danko.blog.hu/api/trackback/id/tr491776060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása